Likier irish cream:
Krem alkoholowych wytwarzany na bazie śmietany oraz whiskey irlandzkiej, wzbogacony wanilią i kakao. Idealny do aromatyzowania kawy, gorącej czekolady. Często serwowany jako dodatek do lodów i deserów.
Sposób użycia:
Esencje (20 ml) wlać do butelki o pojemności 750 ml, dodać 210g cukru. Uzupełnić do 3/4 pojemności czystą wódką. Następnie całość dokładnie wymieszać do całkowitego rozpuszczenia cukru, po czym uzupełnić butelkę do pełna.
Składniki:
Naturalne aromaty, gliceryna, inwertaza, woda destylowana.
Kolor: karmel E150A
Opakowanie: 20ml
Uwaga!
Zasady wyrobu alkoholu na terenie RP regulują ustawy: z dn. 02.03.2001 r. o wyrobie alkoholu etylowego oraz wytwarzaniu wyrobów tytoniowych: z dn. 12.05.2011 r. o wyrobie i rozlewie wyrobów winiarskich, obrocie tymi wyrobami i organizacji rynku wina oraz z dn. 18.10.2006 r. o wyrobie napojów spirytusowych oraz o rejestracji i ochronie oznaczeń geograficznych napojów spirytusowych. BROWIN Sp. z o. o. Sp. k. nie ponosi odpowiedzialności za wykorzystanie jej produktów niezgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.